Heb je als leidinggevende het gevoel dat er meer zit in je team, maar het lukt je niet om alles uit de leden te halen of heb je als leidinggevende het gevoel dat de leden geen verantwoordelijkheid durven te nemen dan is het nu tijd om extra aandacht te besteden aan je team.

Wat is teamcoaching?

Teamcoaching is een vorm van coaching die er op is gericht om afdelingen of units in staat te stellen op voorhand de afgesproken resultaten te realiseren. Vanuit inzicht in de individuele kwaliteiten van de teamleden wordt gezocht naar wat zij aan het geheel kunnen bijdragen en hoe zij zelf verder kunnen groeien of ontwikkelen.

Wat is het doel van teamcoaching?

Het doel van teamcoaching is het team inzicht te geven in hun (gedrags-)patronen. Met teamcoaching kunnen de prestaties van een team en de communicatie binnen een team aanzienlijk verbeteren. Het belangrijkste doel is uiteraard het behalen van het teamdoel, betere samenwerking, efficiënter werken en vooral veel plezier hebben in je werk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u uw resultaten verbeteren en wilt u uw leden optimaal laten presteren dan kunnen wij u hiermee graag helpen.

Samen met u stellen wij een programma die op maat is afgesteld. Dit is een combinatie van een coaching model en coaching methodiek. Na het afronden van het traject stellen wij ons ook beschikbaar voor individuele coaching.